Programet Për Trafikim

Kontrolloni shërbimet restorant, llojet dhe herë e argëtuese për të rriturit dhe fëmijët, objektet në dispozicion dhe filmi programimit të pranishme në rrugët kryesore të mbuluara nga anijet GNV!

1. Line Civitavecchia Palermo

2. Line Genoa Tunis

3. Line Genoa Tangier

4. Line Genoa Palermo