Linjë Genova Tangeri

Program të rriturit

Mëngjes

Kulturë dhe lokale

Central Bar: aperitiv në muzikëGjithashtu:Room Prayer, Slot Machines Room (M/n Fantastic), Duty Free, Videogames

Restorant

Self ServiceMëngjesBar

Film

Film francez me titra/p>

Pasdite

Kulturë dhe lokale

Hall Prayer, Sala Slot Machines(M/n Fantastic), Duty Free, Videogames

Restorant

Self ServiceDrekëRestorant Drekë Bar

Film

Film francez me titra

mbrëmje

Kulturë dhe lokale

SHall Prayer, Sala Slot Machines(M/n Fantastic), Duty Free, Videogames<

Restorant

Self Service cena Restorant cena Bar

Film

Film francez me titra