Linjë Genova Tunisi

Program të rriturit

Mëngjes

Kulturë dhe lokale

Central Bar: aperitivo në musicaGjithashtu: dhomë Fëmijët, dhomë namazi, makina salla slot, Duty Free

Restorant

Self Service mëngjes

Film

Film francez me titra

Pasdite

Kulturë dhe lokale

Dhomë namazi, makina salla slot, Duty Free

Restorant

Self Service pranzoRistorante pranzo

Film

Film francez me titra

mbrëmje

Kulturë dhe lokale

Dhomë namazi, makina salla slot, Duty Free

Restorant

Self Service cena Ristorante cena

Film

Film francez me titra