SHËRBIME NË BORD

Zbulo shërbimet GRANDI NAVI VELOCI për ta kaluar kohën tënde rehatshëm në bord:

  • Vendqëndrime për të gjitha nevojat
  • Restorant à la carte, kafeteri dhe snack bar
  • Aktivitete për kohën e lirë
  • Produkte dhe shërbime të menduara për fëmijët
  • Mundësi për shopping
  • Internet në bord
  • Shërbim "Pets, Ëelcome on Board"