KOHA E LIRË NË BORDIN E TRAGETEVE

gnv img tempoLibero

Në bordin e trageteve tona lëri mënjanë mendimet dhe dorëzoju relax-it.

APERITIV NË BORD

Para vakteve, provo cocktail-e të shkëlqyera shoqëruar nga appetizer shërbyer nga personeli i GNV.

SALLA E LOJËRAVE DHE SLOT MACHINE

Një hapësirë ku mund të luash me videolojërat më moderne apo të sfidosh fatin.

Shërbimet janë me pagesë dhe gjenden vetëm në disa prej trageteve.

PIANO BAR

Për t’u shlodhur duke dëgjuar muzikë live.

KINEMA

Për të qenë gjatë projektimit të filmave më apasionantë dhe argëtues.

Shërbim është falas

ANIMIM

Shërbim argëtimi për pasagjerë të të gjitha moshave.

Shërbimi mundësohet gjatë muajve të verës.

N.B. Pajisjet dhe Shërbimet në Bord mund të ndryshojnë nga anija në anije dhe nga periudha në periudhë.