PËR ATË QË UDHËTON ME KAFSHËN NË TRAGET

gnv img animali

Gabina Miqtë me 4 këmbë..

Në bordin e anijeve GNV 4 këmbëshit janë të mikpritur dhe sot, falë shërbimit “Pets, ëelcome on board”, unë dhe pronari im do jemi të pandashëm.

Për ne katërkëmbëshit udhëtimi është gjithmonë një moment delikat që përjetohet me siklet. Situata të reja dhe të ndryshme nga përditshmëria jonë mund të bëhen stresuese.

GNV ka studiuar në anijet e veta një gabinë edhe për ne, për ta kaluar udhëtimin në relax bashkë me pronarin tonë.

Të veshura me linoleum që pastrohet lehtë, kanë një shërbim të përditshëm të kuruar pastrimi për të garantuar maksimumin e higjenës.

Atje ku shërbimi ofrohet paraqitet opsioni "gabina miq me 4 këmbë" në momentin e prenotimit.

Në urën e jashtme, ndërkaq, është e pranishme një zonë për të ecur ku mund të pijmë e të ecim qetësisht. Tërhiq qesen për të mbledhur jashtëqitjen në reception!

A e di se çfarë të vësh në valixhen e mikut tënd me 4 këmbë, çfarë dhe çfarë të bësh për të mos e humbur?