Shërbimet në bordin e trageteve të Tunizisë dhe Marok

Në GNV trageteve linja të Tunizisë dhe Marokut priten disa shërbime shtesë për të plotësuar nevojat e konsumatorëve në kulturën dhe gjuhën arabe.

restorant

Në në bord restorant ju mund të gëzojnë maroken dhe tunizian ushqimet tradicionale, të përgatitura në përputhje me parimet e Islamit.

Crewing dhe argëtuese

Në vijat në Marok dhe Tunizi, stafi i bordit në gjuhën arabe do të jetë gati për të ju jap informata dhe për të akomoduar kërkesat tuaja. Gjatë udhëtimit do të transmetohet në film arabe për ta bërë më të këndshëm udhëtimin në bordin e anijeve.

salla e lutjes

Në GNV anije të punësuar në këto linja janë ngritur dhoma lutje për të lejuar pasagjerët në Islam për të të jetë në gjendje të marrin pjesë në lutje të komunitetit.