Mbledhje dhe konventa në anije: strukturat dhe shërbimet MICE

GNV MICE

Zbuloni cilësinë e shërbimeve GNV MICE.

Tragetet GNV janë të pajisur me salla konferencash dhe mbledhjesh, sallone festash dhe salla kinemaje, ambientet ideale për të organizuar konventa dhe evenimente pune.

Në bord ka një gamë të gjerë akomodimi, nga kabinat e brendshme deri tek ato me pamje nga deti , nga Suitat për familje deri tek ato Presidenciale , të gjitha të pajisura me shërbime private me dush dhe telefon.
Pranë Restorantit à la carte mund të personalizohet menyja e evenimentit në çdo detaj. Vihen në dispozicion pjata me ushqim toke dhe deti, receta vegjetariane dhe pa glutinë.

Në bordin e anijeve GNV çdo alergji apo intolerancë do të trajtohet me kujdesin dhe vëmendjen më të madhe.

Së fundi, teknologjia Wi-Fi do t'ju lejojë të qëndroni në kontakt edhe kur të jeni në mes të detit.

Përmbledhje e anijeve GNV:

  • Salla konferencash dhe salla mbledhjesh (nga 100 deri 560 persona) të izoluara nga zhurma dhe me karrige ergonomike
  • Suport teknologjik (podium konferencash, pult kontrolli, mikrofoni, instrumente video-projektimi): suporti mund të sillet nga ju ose të ofrohet nga GNV
  • Qendër tregtare
  • Shërbim restoranti sipas kërkesës
  • Wi-Fi
  • Shërbime për kohën e lirë

 

collage GNVmice