Mbledhje dhe konventa në anije: formulat

GNV MICE

GNV MICE & INCENTIVE ofron pesë formula të ndryshme për organizimin e mbledhjeve, konventave dhe evenimenteve të punës në bord:

  • Charter (me anije ekskluzive)
  • Part Charter (me hapësira të dedikuara në anije)
  • Mini Cruises
  • Floating Hotel
  • Aperitivë/dreka/darka biznesi në bordin e anijes