Ofertat e Trageteve

Me ofertat Grandi Navi Veloci (Anije të Mëdha e të Shpejta) Mesdheu është shumë afër.

Flota e GNV kombinon efikasitetin dhe sigurinë duke të garantuar kohë udhëtimi të pakrahasueshme dhe shumë shërbime ekskluzive dedikuar transportit të kafshëve shtëpiake dhe autoveturave.


GRANDI NAVI VELOCI operon në 14 udhëtime: Genova-Porto Torres, Genova-Palermo, Genova-Barcelona, Genova-Tunizi, Genova-Tangeri, Civitavecchia-Palermo, Civitavecchia-Tunizi, Civitavecchia-Termini Imerese, Napoli-Palermo, Palermo-Tunizi, Barcelona-Tangeri, Sète-Tangeri, Sète-Nado, Bari-Durrës.

Ofertat:barcelona-tangeri

Barcelona - Tangeri
Duke nisur nga 179€

Prenoto udhëtimin tënd në Marok me linjën Barcelona - Tangeri. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 1 të rritur në kolltuk me makinë, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI