Oferta Marok

Palët me tragete GNV në Marok.
Përfitoni nga ofertat për Marok GNV: libër tani udhëtimin tuaj online!

Ata informojnë klientët tanë që nga dita tetor 3, 2012 janë shtuar për çdo biletë të shitur në Marok 20 dirhemë me anë të "droit de timbër" (nenet 249 dhe 252 të Kodit të Përgjithshëm të tatimeve maroken).

Ofertat:barcelona-tangeri

Barcelona - Tangeri
Duke nisur nga 145€

Prenoto udhëtimin tënd në Marok me linjën Barcelona - Tangeri. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 1 të rritur në kolltuk, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI