Oferta Sardenja

Plazhet e mrekullueshme, natyra e paprekur, traditat e pasura historike dhe gastronomike të bëjë
Sardenja një nga destinacionet turistike më të bukura italiane. Merrni përparësi të ofertave GNV për të arritur Porto Torres dhe kaloni pushimet tuaja në vendet e bukuri padiskutueshëm.

Ofertat: Genova-Porto Torres

Genova - Porto Torres
duke nisur nga 162€

Prenoto udhëtimin tënd në Sardenja me linjën Genova-Porto Torres. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 2 të rritur në kabinë me makinë, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI