Zona e Agjensive

Për të akredituar agjensinë tënde  kontakto Grandi Navi Veloci dhe do të kesh avantazhe të shumta! Mund të kesh kesh akses në zonën e agjensive të GNV dhe të menaxhosh në mënyrë direkte  online me aPër të akredituar agjensinë tënde  kontakto Grandi Navi Veloci dhe do të kesh avantazhe të shumta! Mund të kesh kesh akses në zonën e agjensive të GNV dhe të menaxhosh në mënyrë direkte  online me anë të një programi të personalizuar faturat e tua, biletat e lëshuara, të jesh në mënyrë të vazhdueshme i përditësuar  mbi të rejat e fundit dhe  të marrësh asistencën nga operatorët e Grandi Navi Veloci.

Për  informacione të mëtejshme:

  • Kontakte
  • Dokumenta