Civitavecchia - Palermo (Qytet)


Udhëtoni me anijet GNV nga / në Sicili

GRANDI NAVI VELOCI të shoqëron në zbulimin e plazheve më të bukur të Siçilisë: nëse je i dashuruar me detin e kristaltë, me natyrën dhe peisazhet e pazakontë e marramendës, ky është vendi i duhur për ty. Falë një sistemi prenotimi online të shpejtë e të sigurt do të mund të blesh me pak klikime biletën tënde për udhëtimin Civitavecchia - Palermo dhe të përfitosh nga ofertat për Siçili, që nuk duhen humbur.

Anijet GNV kombinojnë efikasitetin e një trageti me shërbimet ekskluzive në bord. Gjithashtu, falë inisiativës "Pets, Welcome on Board" kafshët shtëpiake mund më në fund të udhëtojnë me pronarët e tyre.

  • Civitavecchia - Palermo Koha e udhëtimit: 14h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim


Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.