Civitavecchia - Palermo (Termini Imerese)


Online libër traget tuaj për / nga Siçilia

Siçilia është e famshme në të gjithë botën për plazhet borë të bardha dhe detin e kristaltë. Por bukuritë e kësaj toke antike nuk mbarojnë këtu: nga grekët tek arabët, sot Siçilia na dhuron shumë aspekte dhe shumë rrugë për të zbuluar, me një pasuri kulturore, artistike dhe natyrore absolutisht unike.

GRANDI NAVI VELOCI të udhëheq në zbulimin e këtij rajoni të mrekullueshëm falë trageteve të saj që operojnë në linjën Civitavecchia - Termini Imerese. Zgjidh GNV dhe udhëto me një flotë tragetesh që kombinojnë prakticitetin dhe shërbimet cilësore. Në tragetin tënd Civitavecchia - Termini Imerese do të mund të udhëtosh me kafshën tënde shtëpiake dhe të transportosh makinën tënde.

  • Civitavecchia - Termini Imerese Koha e udhëtimit: 14h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim


Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.