GENOVA – BARCELONA


Libri traget tuaj për / nga Spanja

Të arrish në Spanjë është shumë e thjeshtë me GRANDI NAVI VELOCI: bli biletën tënde për linjën Genova – Barcelona duke përdorur sistemin e prenotimit online të sigurt, të thjeshtë dhe të shpejtë; në pak hapa do jesh gati të nisesh drejt zbulimit të tokës së diellit! Të udhëtosh me GNV leverdis: mund të përfitosh nga oferta të mira dhe të kesh në dispozicion rehati dhe shërbime falë anijeve të flotës GNV.

Në tragetet Genova - Barcelona të presin shërbime dedikuar transportit të kafshëve shtëpiake. (Pets, Welcome on Board) dhe taransportit të makinave dhe motorave

  • Genova-Barcelona Koha e udhëtimit: 20h

    Prenoto Tani
  • Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim


Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.