Genova - Porto Torres


Rezervoni një traget nga / në Sardenjë

Zgjidh GNV dhe prenoto menjëherë tragetin nga Genova në Porto Torres (Sardegna): sistemi i prenotimit është i shpejtë dhe intuitiv, mund të blesh një biletë me pak hapa dhe të nisesh për pushimet e përsosura.
Plazhe si në ëndërr, peisazhe që të lënë pa frymë dhe natyrë jo e ndotur: Sardegna ka qenë gjithmonë një ndër vendet më të dashura të turistëve të të gjithë botës që çdo vit vendosin t’i kalojnë pushimet e tyre në këtë parajsë natyrore.

Flota e GRANDI NAVI VELOCI operon në linjën Genova – Porto Torres dhe vë në dispozicion të udhëtarëve të saj shumë ulje që nuk duhen humbur: zbulo të gjitha ofertat për në Sardegna!
Me GNV mund të kursesh dhe të shfrytëzosh një shërbim të sigurt dhe efikas me një çmim të ulët.

Flota e GRANDI NAVI VELOCI operon në linjën Genova – Porto Torres dhe vë në dispozicion të udhëtarëve të saj shumë ulje që nuk duhen humbur: zbulo të gjitha ofertat për në Sardegna! 

Me GNV mund të kursesh dhe të shfrytëzosh një shërbim të sigurt dhe efikas me një çmim të ulët.Grandi Navi Veloci operon në 15 rrugët:

Genova - Porto Torres, Genova – Palermo, Genova – Barcellona, Genova – Tunisi, Genova – Tangeri, Civitavecchia – Palermo, Civitavecchia – Tunisi, Civitavecchia - Termini Imerese, Napoli – Palermo, Palermo – Tunisi, Barcellona - Tangeri, Barcelona-Nador, Sète – Tangeri, Sète - Nador, Bari - Durazzo.