Contact Center

Nëse ke nevojë të kontaktosh GNV për të kërkuar informacione që nuk gjen në faqen e internetit , mund ta bësh duke plotësuar hapësirat e mëposhtme Zgjidh argumentin e mesazhit tënd dhe na shkruaj!

Ose telefono në numrin 00355 52900400
Contact Center Itali +39 010 2094591 E hënë deri të shtunë: 09:00-19:00

Contatti

Invalid Input
Invalid Input
Inserisci una mail valida!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
é necessario accettare i termini sul trattamento dei dati personali
Invalid Input