TRANSAKSIONI I SIGURTË

Grandi Navi Veloci, në sajë të përdorimit të teknologjisë më të fundit SSL (Secure Socket Layer) siguron transmetimin e koduar të të dhënave të kartës tuaj të kreditit dhe kështu sigurinë absolute të transaksionit.

Për pagesën pranohen kartat e kreditit Mastercard, Visa, VISA ELEKTRON (Disa karta për të cilat istitucioni bankar emetues ndalon përdorimin me anë të internetit nuk mund të pranohen, për më shumë informacion kontaktoni istitucionin e emetimit të kartës) Diners, American Express.

Është gjithashtu e mundur të bëhen pagesat nëpërmjet PayPal.

Për më shumë informacion në lidhje me PayPal, klikoni këtu.