myGNV

Entra nella community di myGNV

Accedi al programma myGNV e accumula un punto ogni 10 euro di spesa in biglietti GNV, al raggiungimento delle soglie avrai diritto ad esclusivi sconti!

Duke u regjistruar në MyGNV do të mund të marrësh ulje çmimi ekskluzive dhe të kesh avantazhe të dedikuara, të jesh gjtihmonë i informuar mbi të rejat e fundit të GNV dhe të njihesh gjithmonë me promocionet që u dedikojmë Klientëve tanë!

Gjithashtu, me MyGNV grumbullon pikë duke udhëtuar dhe FITON ulje çmimi të jashtëzakonshme. MyGNV i bën më të fituar dhe më të këndshëm udhëtimet e tua në Anijet tona të Mëdha e të Shpejta.

Nuk je regjistruar ende?
Regjistrohu menjëherë në MyGNV, është falas i thjeshtë e i shpejtë. Merr promocionet tona speciale dhe përfito bileta me ulje çmimi!

bannerMYGNV albania

Për ty shumë ulje çmimi ekskluzive

Lejo të shpërblehesh! Me regjistrimin në MyGNV do të marrësh ulje çmimi ekskluzive dhe oferta speciale të dedikuara vetëm ty. Gjithashtu, sa më shumë të udhëtosh, aq më shumë fiton. Mekanizmi është shumë i thjeshtë: Mblidh një pikë çdo 10 euro shpenzim në bileta GNV (për shembull një biletë që kushton 100 Euro të jep të drejtën e 10 pikëve). Me arritjen e kufijve të parashikuar nga rregullorja do të kesh të drejtë të përfitosh ulje çmimi ekskluzive për t’i përdorur për të gjitha udhëtimet e tua.ÇMIME


Besnikëria të leverdis!

Me MyGNV në fakt mbledh pikë duke udhëtuar dhe FITON ulje çmimi të jashtëzakonshme. MyGNV i bën më të fituara dhe më të këndshme udhëtimet e tua në Anijet tona të Mëdha e të Shpejta.

Sapo të arrihet totali i pikëve që të jep të drejtë të marrësh çmimin tënd, mund të kërkosh bonon tënde të uljes së çmimit ekskluziv dhe ta përdorësh për udhëtimin tënd vijues.


Ja Çmimet MyGNV

Çmimet janë bono ulje çmimi të përdorshëm për blerje në biletaritë e trageteve GNV. Do të mund të përdorësh bonot e uljes së çmimit pasi të arrihen këta kufij:

Kufiri i Pikëve Çmime
 200 pikë Bono Ulje çmimi prej 50 €
 400 pikë Bono Ulje çmimi prej 100 €
 600 pikë Bono Ulje çmimi prej 150 €
 800 pikë Bono Ulje çmimi prej 200 €
 1000 pikë Bono Ulje çmimi prej 250 €
 1200 pikë Bono Ulje çmimi prej 300 €
 1400 pikë Bono Ulje çmimi prej 350 €
Si të kërkosh Çmimet

Për të kërkuar çmimin tënd na kontakto:


 

 • NËPËRMJET FAQES WEB - hyr në faqen tënde personale dhe nëpërmjet Ambientit Çmime bëj
 • ME TELEFON - merr në telefon Contact Center GNV në numrin 010.2094591
 • ME EMAIL - dërgo një email në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


Kërkesa për çmimin duhet bërë të paktën 5 ditë pune para datës së nisjes. Bileta me çmim të ulur do të jepet nga GNV, pas verifikimit të gjendjes së vendeve. Bileta do të dërgohet me email ose nëpërmjet faksit. Ulja e çmimit nuk aplikohet mbi taksat e mundshme të parashikuara mbi biletën.

 

GRUMBULLOHEN PIKAT


Çdo biletë GNV të jep të drejtë të marrësh pikë nëpërmjet një mekanizmi shumë të thjeshtë: mbledh një pikë për çdo 10 euro shpenzim në biletat GNV (me përjashtim të biletave grup dhe grupe të vegjël). Për shembull, me një biletë prej 100 Euro mbledh 10 pikë, me një prej 250 Euro mbledh 25 pikë. Kujdes! Kreditimi i pikëve duhet të kërkohet në momentin e blerjes së biletës.

Nëse blerja kryhet:

 • NË AGJENSI UDHËTIMI APO BILETARI GNV
  mjafton të komunikohet kodi personal MyGNV para bërjes së biletës dhe t’i kërkohet operatorit përdorimi i pikëve lidhur me vendosjen e kodit MyGNV brenda sistemit të prenotimit.
 • ON LINE
  mjafton të vendoset kodi MyGNV në fushën përkatëse në faqen me të dhënat e titullarit.


Rimerr pikët e tua

Kushte Vlefshmërie

Bileta është e vlefshme me qëllim kreditimin e pikëve vetëm nëse personi në emër të të cilit bëhet bileta është titullari i Kodit MyGVN. GNV ka mundësi të anullojë biletat në rast parregullsisht.


Rimerr pikët e tua

Nëse ke harruar të karikosh biletat në kodin tënd MyGNV mos u shqetëso. Ka dy mënyra për t’i marrë:


 • NËPËRMJET FAQES WEB - hyr në faqen tënde personale dhe kliko në seksionin “Recupera i tuoi punti” (Rimerr pikët e tua). Do të të mjaftojë të vendosësh të dhënat e biletës për të marrë pikët.
 • E-MAIL - shkruaj një e-mail në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


Për çdo informacion mbi programin MyGNV shkruaj një e-mail në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.