MBLEDHJE PIKËSH ME MYGNV

Si të mbledhësh pikët për të fituar çmimet

Çdo biletë GNV të jep të drejtë të marrësh pikë nëpërmjet një mekanizmi shumë të thjeshtë: mbledh një pikë për çdo 10 euro shpenzim në biletat GNV (me përjashtim të biletave grup dhe grupe të vegjël). Për shembull, me një biletë prej 100 Euro mbledh 10 pikë, me një prej 250 Euro mbledh 25 pikë.
Kujdes! Kreditimi i pikëve duhet të kërkohet në momentin e blerjes së biletës.

Nëse blerja kryhet:

  • NË AGJENSI UDHËTIMI APO BILETARI GNV – mjafton të komunikohet kodi personal MyGNV para bërjes së biletës dhe t’i kërkohet operatorit përdorimi i pikëve lidhur me vendosjen e kodit MyGNV brenda sistemit të prenotimit.
  • ON LINE – mjafton të vendoset kodi MyGNV në fushën përkatëse në faqen me të dhënat e titullarit.

 

Nuk je regjistruar ende?
Regjistrohu menjëherë në MyGNV, është falas i thjeshtë e i shpejtë. Merr promocionet tona speciale dhe përfito bileta me ulje çmimi!

bannerMYGNV albania

Do të marrësh menjëherë bonusin tënd të mirëseardhjes prej 20 pikësh!

Kushte Vlefshmërie
Bileta është e vlefshme me qëllim kreditimin e pikëve vetëm nëse personi në emër të të cilit bëhet bileta është titullari i Kodit MyGVN. GNV ka mundësi të anullojë biletat në rast parregullsisht.

Rimerr pikët e tua
Nëse ke harruar të karikosh biletat në kodin tënd MyGNV mos u shqetëso. Ka dy mënyra për t’i marrë:

  • NËPËRMJET FAQES WEB – hyr në faqen tënde personale dhe kliko në seksionin “Recupera i tuoi punti” (Rimerr pikët e tua). Do të të mjaftojë të vendosësh të dhënat e biletës për të marrë pikët.
  • ME TELEFON – merr në telefon Contact Center GNV në numrin +39 0102094591

 

Për çdo informacion mbi programin MyGNV shkruaj një e-mail në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose kontakto Contact Center tonë në numrin +39 010 2094591.

Zona MyGNV

Dëshiron të kontrollosh pikët e tua apo të regjistrohesh në program? Hyj në ambientin e rezervuar!