Ofertat e Trageteve

Me ofertat Grandi Navi Veloci (Anije të Mëdha e të Shpejta) Mesdheu është shumë afër.

Flota e GNV kombinon efikasitetin dhe sigurinë duke të garantuar kohë udhëtimi të pakrahasueshme dhe shumë shërbime ekskluzive dedikuar transportit të kafshëve shtëpiake dhe autoveturave.


GRANDI NAVI VELOCI operon në 14 udhëtime: Genova-Porto Torres, Genova-Palermo, Genova-Barcelona, Genova-Tunizi, Genova-Tangeri, Civitavecchia-Palermo, Civitavecchia-Tunizi, Civitavecchia-Termini Imerese, Napoli-Palermo, Palermo-Tunizi, Barcelona-Tangeri, Sète-Tangeri, Sète-Nado, Bari-Durrës.

Ofertat: Napoli - Palermo

Napoli - Palermo
duke nisur nga 168€

Prenoto udhëtimin tënd në Siçili me linjën Napoli-Palermo. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 2+2 fëmijë të rritur në kabinë me makinë, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI
Ofertat: Genova - Palermo

Genova - Palermo
duke nisur nga 181€

Prenoto udhëtimin tënd në Siçili me linjën Genova-Palermo. Tarifa i referohet një udhëtimi vetëm vajtje për 2 të rritur në kabinë me makinë, taksat e përfshira. Numri i biletave i kufizuar.

PRENOTO TANI
Ofertat: Genova - Palermo bambini gratis

Genova - Palermo
Fëmijët udhëtojnë falas*

Fëmijët udhëtojnë falas *
*Taksat e përjashtuara. Promocion i vlefshëm për fëmijët nën moshën 12 vjeç.
Me linjën Genova - Palermo përjashtohen nga promocioni periudhat nga 27/7 deri më 05/08
Me linjën Palermo - Genova përjashtohen nga promocioni periudhat nga 17/8 deri më 02/9.

PRENOTO TANI