Tragete Civitavecchia (Roma)

Shko me traget në Civitavecchia me flotën GRANDI NAVI VELOCI, ose nisu nga porti më i afërt në Romë drejt disa prej destinacioneve më të bukura të Mesdheut. Anijet GNV lidhin Civitavecchia me Siçilinë, Sardegna-n dhe Tunizinë me udhëtime ditore, duke ofruar të gjithë komoditetin dhe shërbimet që mund të gjesh në anijet kroçera.

Qyteti i Civitavecchia-s, i njohur për portin e tij të kthyer së fundi në portin e dytë evropian për nga numri i pasagjerëve, jep dëshmi të rëndësishme të historisë së tij, që fillon nga epoka etruske për të arritur shkëlqimin e tij maksimal në vitet e Romës Antike. Prenoto menjëherë tragetin tënd nga ose për Civitavecchia me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.