Tragete Olbia (Sardegna)

Tragetet për Olbia të GRANDI NAVI VELOCI ju çojnë në zemër të pjesës verilindore të bregut të Sardenjës. Anijet GNV operojne në linjën Gjenovë – Olbia dhe ofrojnë të gjitha shërbimet dhe komoditetet e anijeve për kroçera me një çmim të pakrahasueshëm.

Qyteti i bukur i Olbias është vetëm fillimi i udhëtimit tuaj. Në pak kilometra ju do të mbërrini në plazhet e mrekullueshme të Costa Smeralda dhe të Arkipelagut Maddalena Rezervoni menjëherë tragetin tuaj dhe nisuni për në Sardenjë me GNV!

Udhëtimi zgjat deri në hyrjen e pilotit në portin e destinacionit. Pritjet e mundshme gjatë zbritjes nuk janë në kompetencë të Transportuesit.