EksploroniZgjeroj

Ofertat e Trageteve

Zbuloni ofertat

MARRËVESHJET AKTIVE

Lista e marrëveshjeve kryesore të nisura nga GNV:

Gaslin
GRANDI NAVI VELOCI që nga viti 1997 ka aktivizuar një marrëveshje të veçantë për pacientët e shtrim në spital/ në dalje pranë spitalit Gaslini në Genova, e cila ofron një skonto prej 50% për pacientët dhe shoqëruesit e tyre në të gjitha linjat GNV (Sicili, Sardenjë, Spanjë , Tunizi, Marok). Skonto nuk zbatohet për taksat e imbarkimit dhe zbarkimit, taksat, shtojcat bunker. Skonto nuk mund të akumulohet me skonto të tjera, por është në përputhje me tarifën e vendasve / banorëve të Sicilisë / Sardenjës.
Për të përfituar nga marrëveshja për biletat e udhëtimit duhen kërkuar nëpërmjet Contakt Center të GNV në numrin 010 2094591, me email në adresën në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose në zyrat dhe biletaritë portuale të GNV . Prerja e biletave nëpërmjet agjencive të udhëtimit nuk do të bëjnë të mundur përfitimin nga kushtet lehtësuese.

 

 

Plein Air
GRANDI NAVI VELOCI ka nisur një marrëveshje me Plein Air, e cila parashikon një skonto prej 10% në të gjitha linjat GNV (Sicili, Sardenjë, Spanjë, Tunizi, Marok). Skonto nuk zbatohet për taksat e imbarkimit dhe të zbarkimit, taksat, shtojcave bunker. Skonto nuk mund të kombinohet me skonto të tjera, por është në përputhje me tarifat për vendasit/ banorët e Sicilisë / Sardenjës.
Për të përfituar nga marrëveshja për biletat e udhëtimit duhen kërkuar nëpërmjet Contakt Center të GNV në numrin 010 2094591, me email në adresën në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose në zyrat dhe biletaritë portuale të GNV . Prerja e biletave nëpërmjet agjencive të udhëtimit nuk do të bëjnë të mundur përfitimin nga kushtet lehtësuese.SHËRBIMET TONA

ZBULO TË TËRA SHËRBIMET E GNV