Zbuloni ofertën

Zbuloni ofertat tona të udhëtimit tani

Grumbullohen Pikat

Çdo biletë GNV të jep të drejtë të marrësh pikë nëpërmjet një mekanizmi shumë të thjeshtë: mbledh një pikë për çdo 10 euro shpenzim në biletat GNV (me përjashtim të biletave grup dhe grupe të vegjël). Për shembull, me një biletë prej 100 Euro mbledh 10 pikë, me një prej 250 Euro mbledh 25 pikë.

Kujdes! Kreditimi i pikëve duhet të kërkohet gjatë blerjes së biletës ose mund të lidhet me biletën përmes zonës së rezervuar në myGNV.it duke klikuar "Rikuperoni pikët tuaja". Pikat në fakt ngarkohen pas udhëtimit.

Nëse blerja kryhet:

  • CONTACT CENTER, NË AGJENSI UDHËTIMI APO BILETARI GNV: mjafton të komunikohet kodi personal MyGNV para bërjes së biletës dhe t’i kërkohet operatorit përdorimi i pikëve lidhur me vendosjen e kodit MyGNV brenda sistemit të prenotimit.
  • ON LINE: mjafton të vendoset kodi MyGNV në fushën përkatëse në faqen me të dhënat e titullarit.

Kushte Vlefshmërie

Bileta është e vlefshme me qëllim kreditimin e pikëve vetëm nëse personi në emër të të cilit bëhet bileta është titullari i Kodit MyGVN. GNV ka mundësi të anullojë biletat në rast parregullsisht.

Rimerr pikët e tua

Nëse ke harruar të karikosh biletat në kodin tënd myGNV mos u shqetëso. Ka dy mënyra për t’i marrë:

  • NËPËRMJET FAQES WEB - hyr në faqen tënde personale dhe kliko në seksionin “Recupera i tuoi punti” (Rimerr pikët e tua). Do të të mjaftojë të vendosësh të dhënat e biletës për të marrë pikët.
  • VIA EMAIL - në seksionin Assistance and Information, në fund të faqes, klikoni në "myGNV" dhe plotësoni formularin. Ju do të kontaktoheni nga një prej operatorëve tanë.