Zbuloni ofertën

Zbuloni ofertat tona të udhëtimit tani

Dokumentet dhe vizat

E RËNDËSISHME:

Për shkak të mbylljes së terminalit të trageteve në portin e Xhenovas, informojmë pasagjerët se është e mundur të blini biletën ekskluzivisht në faqen e internetit të GNV, Contact center +39 010 209 4591 ose përmes agjencive të udhëtimit.

Për momentin, blerja e biletave direkt në biletat e terminalit nuk është e mundur deri në një njoftim të dytë.

Për të gjithë pasagjerët pa makinë dhe me një biletë GNV, ofrohet një shërbim transporti që niset nga Piazzale Iqbal Masih drejt stacioneve përkatëse të imbarkimit për check-in.

 

Para se të udhëtoni kontrolloni dokumentet: nëse nuk janë të vlefshëm, nuk mund të niseni!

Mos u shqetësoni, kjo është lista jonë e dokumenteve që duhet të kontrolloni para se të niseni:

Dokumente për linjat kombëtare:

Nëse niseni nga/për Sardenjë ose Sicili, ju këshillojmë të keni gjithmonë:

  • Biletën e udhëtimit GNV.
  • Dokument i vlefshëm identifikimi me foto për çdo pasagjer (letër ose patentë drejtimi).
  • Vini re se fëmijët dhe foshnjat duhet të kenë edhe ID-në!

Dokumente për linjat ndërkombëtare:

A niseni nga/për Spanjë, ose Tunizi, ose Marok, ose Shqipëri? Pajisuni gjithmonë me:

  • Biletën e udhëtimit GNV
  • Pashaportën e çdo pasagjeri (nëse po udhëtoni në Spanjë ose Shqipëri, mjafton një dokument i vlefshëm identiteti në vendet e BE-së).
  • Vini re se fëmijët dhe foshnjat duhet të kenë edhe ID-në!
  • Para se të niseni, kontrolloni me Autoritetet përkatëse të Policisë vlefshmërinë e dokumentave tuaja.

VINI RE! Kini parasysh që, është gjithmonë përgjegjësia juaj për të kontrolluar vlefshmërinë e të gjitha dokumenteve (përfshirë dokumentet e fëmijëve të mitur dhe të ndonjë automjeti të mundshëm) pranë Autoriteteve përkatëse të Policisë, me qëllim që të vërtetoni hyrjen në Vendin ku do të zbrisni!

GNV, në fakt, nuk do të rimbursojë Pasagjerët, të cilët nuk janë autorizuar nga Autoritetet përkatëse të Policisë dhe/ose nga vetë Kompania për të hipur ose për të zbritur, nëse dokumentet nuk janë të përshtatshëm për udhëtim jashtë shtetit. Për më shumë informacione shihni Kushtet e Përgjithshme të Transportit të Pasagjerëve dhe në veçanti nenin 10.2.

Site të dobishme:
www.poliziadistato.it/articolo/1087/
www.viaggiaresicuri.it

Informacion "Udhëtim i sigurt"