Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Porti i Porto Torres (Sardenjë)

Të gjitha tragetet GNV për/nga Porto Torres

Tragetet për në Porto Torres të ANIJE Të MëDHA E Të SHPEJTA çojnë në zbulimin e një prej territoreve më tërheqëse të Sardegna-s. Anijet GNV që veprojnë në linjën Genova-Porto Torres ofrojnë të gjitha shërbimet dhe rehatinë e anijeve kroçera me çmime të mira.

Porto Torres, qytet i pasur me histori dhe kulturë, është i famshëm në botë për bukurinë e plazheve të tij dhe për pasurinë e parqeve dhe rezervave, me Santuario dei Cetacei dhe Parkun Kombëtar të Asinara. Prenoto menjëherë tragetin tënd, nisu për në Sardegna me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

PortDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getPortDetails(Item portDetails) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.PortDetails() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)

Zbuloni Porto Torres

Çfarё tё vizitoni

Porto Torres gjendet nё pjesёn veri perёndimore tё Sardenjёs, 124 km larg Olbias, dhe ofron disa nga perlat mё tё bukura detare nё Itali, si spiaggia di Balai, spiaggia dello Scogliolungo, spiaggia delle Acque Dolci dhe me pёrrallorja Isola dell’Asinara, aty ku gjendet Parku Kombёtar dhe zona detare e mbrojtur. Pёrveç plazheve, meriton tё bёni njё vizitё nё Torre Aragonese, simboli i vertetё i qytetit, i ndёrtuar nga aragonezёt mё 1300 pёr tё mbrojtur portin e Turris, emri antik i qytetit. Dhe nё fund, mos harroni tё vizitoni muzeun dhe gёrmimet arkeologjike Antiquarium Turritano, ku mund tё mahniteni me gёrmadhat nga mё interesante tё periudhёs romake nё Turris.

Ku tё flini

Pёr tё admiruar bukuritё natyrore dhe historike tё qytetit tё Porto Torres, ёshtё e kёshillueshme tё zgjidhni vend qendrim pёrgjatё bregdetit. Nё kёtё mёnyrё, mund tё mbёrrini lehtё nё atraksionet kryesore tё qytetit.