Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Baleari

Rezervoni një traget për në/nga Balearis tani

Për pushime ose udhëtim pune zgjidhni GNV e rezervoni biletën tuaj online

Sistemi i rezervimit online është e thjeshtë dhe intuitive dhe me vetëm disa klikime mund të blini një biletë duke përfituar nga ofertat e favorshme të GNV për Balearics.

Arritja në Balearics nga Barcelona dhe Valencia është shume e thjeshte. Rezervoni me GNV dhe ejani dhe zbuloni Ibiza dhe Palma de Mallorca, dy nga destinacionet më të njohura turistike të lakmuara në të gjithë Mesdheun.

Zgjidhni GNV për të pasur shumë shërbime në dispozicion, në total komoditet GNV, për të kënaqur nevojat e çdo pasagjeri, si p.sh. shërbimet e dedikuara për transporti i kafshëve (Pets, Welcome on Board) et al transporti i makinave dhe motoçikletave, përtej tonës Shërbimet në bord.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialAreaDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createRouteCommercialCardViewModel(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercialArea(Item routeComemrcialArea) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialAreaDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ReflectedActionDescriptor.Execute(ControllerContext controllerContext, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)