Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Porti i Tunisit (Tunizi)

Të gjitha tragetet GNV për/nga Tunizia

Zgjidh tragetet GRANDI NAVI VELOCI për në Tunizi dhe mbërri në Tunizi nga portet kryesore italiane. Anijet GNV veprojnë në vijat që lidhin Tunizinë me Civitavecchia-n, Genova-n dhe Palermo-n dhe që të çojnë në zbulimin e një vendi tërheqës dhe të pasur me histori.

Të vizitosh Tunizinë do të thotë të zhytesh mes kulturave që e kanë dominuar dhe që i kanë dhuruar qytetit një veshje të dytë, ndarë ndërmjet Medinës dhe pjesës më moderne dhe “evropiane”. Nisu për në Tunizi dhe fillo pushimet e tua me GNV!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

PortDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getPortDetails(Item portDetails) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.PortDetails() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)

Zbuloni Tunìzin

Çfarё tё vizitoni

Tunìzi ёshtё njё qytet ku, e kaluara ndёrthuret nё mёnyrё harmonike me tё tashmen. Vendi i parё qё duhet tё vizitoni ёshtё Medina, e cila ende e ruan tё paprekur joshjen e saj qё prej 500 vjetёsh. Nё brendёsi tё saj, do tё gjeni Xhaminё Xituna, dhe pallatet e Dar El Beut e tё Dar Ben Abdullah. Po ashtu, ju duhet tё vizitoni edhe lagjet e vjetra europiane, tё ndёrtuara nё fillim tё shekullit XX, si Avenue Bourguiba, tё cilat janё zemra e qytetit me dyqanet e lokalet e tyre.

Ku tё flini

Pёr tё shijuar udhёtimin tuaj nё Tuniz, ёshtё e kёshillueshme tё zgjidhni njё vend nё afёrsi tё Medinёs, nё mёnyrё qё tё mbёrrini lehtёsisht tё gjitha pikat mё tё rёndёsishme turistike tё qytetit. Strukturat hoteliere kёtu janё tё shumta e tё pёrshtatshme pёr çdo kёrkesё tuajёn.

 
Çfarё tё hani

Gjatё vizites suaj nё Tuniz, do tё keni mundёsi tё shijoni gatimet tradicionale tё kuzhinёs tuniziane. Nё restorantet tipike qё ndodhen nё zonёn e Medinёs, ju mund tё shijoni kus kusin me mish, peshk apo perime. Por, per t’u provuar ёshtё edhe Brik, petulla me veze, ton, patate dhe djath, si dhe sallata Mekuia (Méchouia) e pёrgatitur me domate, speca, qepe dhe e aromatizuar me majdanoz e kumin. Nё fund, pёr ta mbyllur, po ju lёmё tё provoni ёmbёlsirat e mrekullueshme tuniziane tё pёrgatitura me hurma arabie.