Ushqimi nё bord

Nuk ke gjetur përgjigjen që kërkoje? Për të kërkuar informacion të mëtejshëm, kliko këtu

Nё kohёn e regjistrimit (check-in) pasagjeri do tё marrё njё fletё hyrje (boarding pass) pёr “shёrbimin me vakte”.
Tё gjitha shёrbimet (vaktet dhe mёngjeset) duhet tё konsumohen nё vetё-shёrbim (self service).
Nё bord, pasagjeri duhet tё shkojё tek recepsioni ku, duke paraqitur fletё hyrjen dhe do tё marrё njё ose mё shumё kupona qё i japin tё drejtёn tё pёrdorё shёrbimin vakte/mёngjese nё vetёshёrbim (kartёn magnetike).
Nё arkё, pasi tё keni paraqitur kuponin, do t’ju zbriten ushqimet/pijet pёr sa parashikohet nga paketa.
Shtesat e mundshme do tё paguhen nё moment.
Nuk parashikohet asnjё rumbursim nё para pёr ushqimet/pijet e pa konsumuara ose pёr vaktet/mёngjeset e pa kunsumuara.
Kuponi vlen vetёm pёr udhёtimin pёr tё cilin ёshtё blerё.
Pёr anulimet e mundshme do tё paguhen gjobat e parashikuara nga Kushtet e Pёrgjithshme.

Biletaritё nuk mund tё shtojnё paketёn me vakte nёse faza e regjistrimit ёshtё nё kryerje e sipёr.
Ju kёshillojmё tё rezervoni kuponёt, tё paktёn njё ditё para nisjes, nёpёrmjet Qendrёs Kontaktuese (Contact Center), ose pranё biletarisё para fillimit tё sё regjistrimit (check-in).

Jo, me pёrjashtim tё vakteve tё parapaguara tё mundshme, tё blera gjatё rezervimit.

Oraret ndryshojnё nga njёsia nё njёsi: pёr mё shumё detaje GNV ju fton tё dёgjoni njoftimet nё bord ose tё informoheni tek recepsioni dhe tё kontrolloni planin e bordit.