Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Koha e lirë në bordin e trageteve

Në bordin e trageteve tona lëri mënjanë mendimet dhe dorëzoju relax-it.

APERITIV NË BORD

Para vakteve, provo cocktail-e të shkëlqyera shoqëruar nga appetizer shërbyer nga personeli i GNV.

SALLA E LOJËRAVE DHE SLOT MACHINE

Një hapësirë ku mund të luash me videolojërat më moderne apo të sfidosh fatin.

Shërbimet janë me pagesë dhe gjenden vetëm në disa prej trageteve.

N.B. Pajisjet dhe Shërbimet në Bord mund të ndryshojnë nga anija në anije dhe nga periudha në periudhë.