Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Late Check-Out

Udhëtoni me komoditet me GNV!

Shërbimi i ri i “Late Check-Out” parashikon mundësinë e dorëzimit të kabinës deri në 15 minuta përpara ankorimit të anijes në bankinë.

Shërbimi ofrohet përmes një kategorie të re sistemimi dhe është ekskluzive e linjës Genova/Palermo, Napoli/Palermo, Genova/Porto Torres, Genova/Tunisi.

  • Kabina me shërbimin “Late Check-Out”:
  • Kabinë e brendshme 4 krevate LC
  • Kabinë me pamje nga deti 3 krevate LC
  • Suita familjare LC 

 Disponueshmëri e kufizuar.