Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Porti i Tangierit (Marok)

Të gjithë tragetet për/nga Tangier nga GNV

Prenoto tragetin tënd për Tangeri me GRANDI NAVI VELOCI dhe nisu në zbulim të Marokut! Flota GNV disponon të gjitha rehatitë që mund të gjesh në anijet e kroçerës dhe vepron në shumë vija që lidhin Marokun me Italinë, Francën, dhe Spanja.

Maroku është një tokë e pasur me mister, e ndërtuar nga qytete tërheqëse perandorake, por edhe nga zona detare tërheqëse, pa lënë mënjanë perëndimin e shkretëtirës së Saharasë dhe të Maleve Atlas madhështorë. Prenoto menjëherë tragetin tënd për Tangjerë dhe nisu në zbulim të këtij territori tërheqës.

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

Propozimet tona të udhëtimit

Çmimi per 1 të rritur në poltron apo kalim i thjeshtë, vetëm vajtje dhe përveç automjetit.

CivitavekiaLazio- Tanxheri Marok

Duke filluar nga

€ 237

KOHA E UDHËTIMIT*

51h 0m Barcelonë


Duke filluar nga

€ 107

KOHA E UDHËTIMIT*

55h 0m Barcelonë

BarcelonëSpanjë- Tanxheri Marok

Duke filluar nga

€ 115

KOHA E UDHËTIMIT*

31h 0m Direkt


Duke filluar nga

€ 44

KOHA E UDHËTIMIT*

37h 0m Direkt

GjenovёLiguria- Tanxheri Marok

Duke filluar nga

€ 185

KOHA E UDHËTIMIT*

51h 0m Direkt

/ 53h 30m Barcelonë


Duke filluar nga

€ 110

KOHA E UDHËTIMIT*

55h 0m Direkt

/ 57h 0m Barcelonë

SèteFrancë- Tanxheri Marok

Duke filluar nga

€ 185

KOHA E UDHËTIMIT*

42h 0m Direkt

/ 48h 45m Barcelonë


Duke filluar nga

€ 89

KOHA E UDHËTIMIT*

42h 30m Direkt

/ 41h 0m Barcelonë

Hapja dhe Mbyllja e checkin:

Hapja e checkin 9h para nisjes
Mbyllja e checkin 4h para nisjes

Me të mbërritur në port

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

Adresa dhe orari i hapjes së biletave dhe portit

Adresa e portit: Tangermed Zone Franche de Ksar el Majaz, Oued R'mel, BP80, TANGER
Adresa e zyrës së biletave: Billetterie Tangermed GNV Maroc, Gare Maqrittime GM03 

Orari i zyrës së biletave:

Tangeri - Tangier Ville Agenzia La Laurie
Nga e hëna në të shtunë: 09.00/16.00*
E djelë: Mbyllur

Tangeri - Stacioni Detar Tanger Med
Nga e hëna në të shtunë: 10.00/16.00* (anija e dytë operuese)
E djelë: Vetëm në rast veprimi të anijes.

Tangeri - Zyra Check-In Tanger Med
Nga e hëna në të shtunën nga ora 09:00 deri në 17:00 (pa nisje të anijes)
Ditët me nisjen e anijes 8 orë përpara nisjes së planifikuar dhe deri në nisjen e anijes

*Local time

Kontaktet e zyrës së biletave

E-mail: booktangeri@gnv.it
Telefonit: +212 539330613

* Oraret referuar Local Time.

Check-in

Për të bërë check-in pasagjerët duhet të paraqiten të paktën dy orë para nisjes, bashkë me biletën e udhëtimit dhe dokumentet e nevojshëm.

Zbuloni Tanxherin

Çfarё tё tё vizitoni

Tanxheri ёshtё njё qytet qё ndodhet nё bregun verior tё Marokut. Ndёr vendet kryesorё qё duhet te vizitoni sigurisht janё plazhet mahnitёse e tё kristalta. Por, nuk duhet humbur edhe qёndra historike, Medina, qё karakterizohet nga nje labirinth me rrugica tё mahnitshme; Soko i Madh; tregu i pёrhershёm i qytetit; lagjja Kazbah, qyteti i epёrm, me Pallatin e Sulltanit, si dhe Dar Makhzen. Nё fund, duhet tё shijoni njё shёtitje nё Place de France, zemra e qytetit qё gumёzhin nga lokalet e shumta qё e rrethojnё.

Ku tё flini

Se fundmi disa nga Pallatet antike tё Medinёs janё restauruar dhe janё transformuar nё banesa tё kёndshme. Ato janё shumё mikpritёse dhe kane çmime tё volitshme. Dhe pёr mё tepёr, kёto ndёrtesa gjenden nё njё zonё strategjike, nga ku mund tё shkoni lehtёsisht nё destinacionet me interesante tё qytetit.

 
Çfarё tё hani

Kuzhina marokene e Tanxherit dallohet pёr gatimet e kus kusit, gatimet me mish qingji dhe tahinin, njё gatim qё behet me mish pule e qё e merr emrin nga ena tradicionale prej balte nё tё cilёn gatuhet. Ena ёshtё e ndare nё dy pjesё, pjesa e poshtme ku vendoset ushqimi dhe kapaku me njё gyp, i cili lehtёson rrjedhjen e lёngut drejt bazёs, duke i dhёnё kёshtu njё aromё tё mrekullueshme ushqimit. Kёtu, ndaluni nё njё nga restorantet qё gjenden nё qendren historike, pёr tё shijuar pak minuta pushim gjatё turneut tuaj.