Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Të udhëtosh me fëmijë në traget

Të udhëtosh me fëmijë

GRANDI NAVI VELOCI vë në dispozicion prodhime dhe shërbime specifike për fëmijët e tu, me qëllim garantimin e rehatisë së tyre maksimale.

Personeli GNV ka në dispozicion gjithçka duhet për gjumin, ushqyerjen dhe relaksin e fëmijës tënd: karrige për ushqyerjen, krevatë të vegjël, ngrohëse për bibironin (duhet t’i kërkohen personelit të bordit, pranë bar-it), krahë për krevatin dhe vend për t’i ndërruar ata.

Në disa tragete do të gjesh edhe një hapësirë me mjete të rezevuara posaçërisht për argëtimin e më të vegjëlve: TV për filmat me kukulla, tavolina për të vizatuar dhe shumë lojëra.

Në anijet GNV fëmijët udhëtojnë falas deri në moshën pa mbushur 4 vjeç dhe deri në moshën 2 vjeç në linjat për në Marok dhe Tunizi.