Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Barcelona - Nador

Prenotoni menjëherë tragetin Spanjë-Marok

Zgjidhni GNV dhe prenotoni një traget me destincion Spanjë-Marok të linjës Barcelonë-Nador. Një udhëtim që bashkon dy qytete me bukuri të rralla: Barcelona, me ndërthurjen e arkitekturës së saj gotike me atë moderne dhe gjallërinë e jetës së natës, dhe Nador, një qytezë bregdetare e pozicionuar brënda lagunës së mrekullueshme të Bou Areg.

Grandi Navi Veloci ju siguron çdo komfort gjatë udhëtimit dhe ju ofron mundësine të transportoni automjetin tuaj për të mund tu spostuar lirshmë pasi të keni arritur në destinacion. Konsultoni online solucionet e mundshme, kontrolloni ofertat për Marok dhe prenotoni menjëherë tragetin tuaj në pak hapa të thjeshtë.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

BarcelonëSpanjë- Nadori Marok

€ 79

KOHA E UDHËTIMIT*

28h 45m Direkt


€ 73

KOHA E UDHËTIMIT*

28h 45m Direkt

Scegli le nostre offerte

Scopri di più sulle nostre offerte

Cyber Week

Prenoto pushimet tuaja

Scopri [sq]

Scegli i nostri porti

Scopri di più sui nostri porti