Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Civitavecchia - Tangier

Libri i një traget për në Marok

Zbulo një ndër destinacionet më tërheqëse të Mesdheut: nisu me GNV drejt Marokut, toka e qyteteve të mrekullueshme perandorake! GRANDI NAVI VELOCI operon në linjën Civitavecchia – Tangier dhe të shoqëron drejt pushimeve të tua të ëndërruara në mësimin e relax-it dhe të kulturës.

Zgjidh një nga ofertat GNV për në Marok dhe lundro nga Civitavecchia në Tangeri me flotën GNV; do të kesh në dispozicion efektshmërinë e një trageti dhe shumë shërbime për rehatinë tënde: mund të nisesh për pushime me shokun tënd me 4 këmbë falë nismës "Pets, Welcome on Board" dhe të transportoni makinën apo motorrin tuaj.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

CivitavekiaLazio- Tanxheri Marok

Duke filluar nga

€ 237

KOHA E UDHËTIMIT*

51h 0m Barcelonë


Duke filluar nga

€ 107

KOHA E UDHËTIMIT*

55h 0m Barcelonë

Destinacionet e udhëtimit

Mësoni më shumë për portet tona