Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Naples - Palermo (Qytet)

Libri i një traget për në Sicilia

Zgjidh GRANDI NAVI VELOCI për udhëtimet në linjën Napoli Palermo. Zbulo oraret e trageteve dhe çmimin dhe prenoto menjëherë biletën e anijes. Sistemi i prenotimit është shumë i thjeshtë : mjafton të ndjekësh procedurën e dhënë dhe në pak sekonda mund të blesh biletën për destinacionin tënd.

GNV ofron një lidhje direkte dhe praktike ndërmjet dy qyteteve që shtrihen mbi Mesdhe, duke u dhënë pasagjerëve të vetë mundësinë të imbarkojnë makinën për të lëvizur lirisht pasi kanë zbritur në tokë. Besoju trageteve GNV për pushimet e tua apo lëvizjet e punës, bli biletën dhe zbulo bukuritë e Mesdheut.

Naples - Palermo

Koha e tranzitit: 11h 30min

 

Palermo - Naples

Koha e tranzitit: 11h 30min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)