Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Tragete Civitavecchia (Romes)

Të gjitha tragetet nga/për Civitavekia të GNV

Shko me traget në Civitavecchia me flotën GRANDI NAVI VELOCI, ose nisu nga porti më i afërt në Romë drejt disa prej destinacioneve më të bukura të Mesdheut. Anijet GNV lidhin Civitavecchia me Siçilinë, Sardegna-n dhe Tunizinë me udhëtime ditore, duke ofruar të gjithë komoditetin dhe shërbimet që mund të gjesh në anijet kroçera.

Qyteti i Civitavecchia-s, i njohur për portin e tij të kthyer së fundi në portin e dytë evropian për nga numri i pasagjerëve, jep dëshmi të rëndësishme të historisë së tij, që fillon nga epoka etruske për të arritur shkëlqimin e tij maksimal në vitet e Romës Antike. Prenoto menjëherë tragetin tënd nga ose për Civitavecchia me GNV!

 Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

Scegli le nostre rotte

Scegli tra le più suggestive mete con GNV

CivitavekiaLazio- Olbia Sardenja

€ 30

KOHA E UDHËTIMIT*

6h 45m Direkt


€ 28

KOHA E UDHËTIMIT*

6h 45m Direkt

CivitavekiaLazio- Palermo Sicilia

€ 51

KOHA E UDHËTIMIT*

13h 30m Direkt


€ 51

KOHA E UDHËTIMIT*

13h 45m Direkt

CivitavekiaLazio- Termini Imereze Sicilia

€ 29

KOHA E UDHËTIMIT*

14h 15m Direkt


€ 48

KOHA E UDHËTIMIT*

13h 45m Direkt

CivitavekiaLazio- Tunizi Tunizi

€ 47

KOHA E UDHËTIMIT*

28h 0m Palermo


€ 37

KOHA E UDHËTIMIT*

31h 45m Palermo

KOHËT E IMBARKIMIT

Imbarkimi pa makinë: 2orë para nisjes
Imbarkimi me makinë: 2orë para nisjes
Imbarkimi për në Tunizi: 4orë para nisjes

ME MBËRRITJEN TËNDE NË PORT

Në të gjithë portet në të cilët operon, GNV vë në dispozicion Zyrat e saj dhe personelin e saj.

ORARE TË HAPJES SË BILETARISË CIVITAVECCHIA

E hënë – E mërkurë – E premte: 09.00/12.30 - 16.00/20.30
E martë – E enjte: 09.00/12.30 - 15.00/18.30
E shtunë e e Djelë Mbyllur

Check-in

Civitavecchia - Tunizi: Veprime check-in dhe kontroll pasaportash
Hapje: 6 ore para nisjes
Mbyllje: 30 minuta para nisjes

Zbuloni Civitavekia

Çfarё tё vizitoni

Civitavekia, qytet nё bregdetin romak, vetёm 70 km larg Romёs, ёshtё njё nga portet mё tё rёndёsishme tё Italisё. Pjesёt kryesore qё duhet tё vizitoni nё kёtё qytet janё katedralja e Shёn Franceskos, Muzeu Kombёtar, Porti Antik dhe kalaja Forte Michelangelo, e ndёrtuar pёr tё mbrojtur qytetin nga sulmet e piratёve. Po ashtu, meriton tё vizitohet edhe zona arkeologjike e Terme Taurine, njё kompleks antik termal i Civitavekias, ende i ruajtur shumё mirё. Por, nёse doni tё pushoni pak, mund tё shkoni nё Terme di Ficoncella e tё qetёsoheni nё ujrat termale tё saj.

Ku tё flini

Pёr tё shijuar qёndrimin nё Civitavekia, ёshtё e kёshillueshme tё zgjidhni njё nga hotelet pёrgjatё bregdetit, nё mёnyrё qё tё arrini lehtё nё pikat kryesore turistike tё qytetit.

Çfarё tё hani

Tradita e kuzhinёs sё Civitavekias ёshtё e lidhur ngushtё me peshkimin nё kёtё zonё. Prandaj, pёr tё shijuar ushqimin tradicional nё kёtё qytet, duhet tё shkoni nё restorantet qё gjenden pёrgjatё bregut tё detit, ku ju ofrohen gatime tё mrekullueshme me bazё peshku. Pёrveç kёsaj, nё brendёsi tё traditёs kulinare, Civitavekia me krenari ofron njё recetё shumё tё njohur nё nivel kombёtar. Ështё fjala per Picёn e Pashkёve tё Civitavekias, njё ёmbёlsirё me brumё buke dhe gjizё, e aromatizuar me kanellё dhe glikanxo, qё pёrgatitet pёr festёn e Pashkёve.