Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Civitavekia- Palermo (Termini Imerese)

Online libër traget tuaj për / nga Siçilia

Siçilia është e famshme në të gjithë botën për plazhet borë të bardha dhe detin e kristaltë. Por bukuritë e kësaj toke antike nuk mbarojnë këtu: nga grekët tek arabët, sot Siçilia na dhuron shumë aspekte dhe shumë rrugë për të zbuluar, me një pasuri kulturore, artistike dhe natyrore absolutisht unike.

GRANDI NAVI VELOCI të udhëheq në zbulimin e këtij rajoni të mrekullueshëm falë trageteve të saj që operojnë në linjën Civitavecchia - Termini Imerese. Zgjidh GNV dhe udhëto me një flotë tragetesh që kombinojnë prakticitetin dhe shërbimet cilësore. Në tragetin tënd Civitavecchia - Termini Imerese do të mund të udhëtosh me kafshën tënde shtëpiake dhe të transportosh makinën tënde.

Civitavekia - TERMINI IMERESE

Koha e tranzitit: 12h 45min - 14h 15min

 

TERMINI IMERESE - Civitavekia

Koha e tranzitit: 12h 45min - 13h 45min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

CivitavekiaLazio- Palermo (T.Imerese) Sicilia

Duke filluar nga

€ 40

KOHA E UDHËTIMIT*

14h 15m Direkt


Duke filluar nga

€ 54

KOHA E UDHËTIMIT*

13h 45m Direkt

Destinacionet e udhëtimit

Mësoni më shumë për portet tona