Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Almería - Nador

Bli online bileten tende per anijen Almería-Nador

Besoja GRANDI NAVI VELOCI dhe prenoto menjehere nje traget ne linjen Almería - Nador. Linja lidh Spanjen me Marokun dhe te lejon te udhetosh drejt njohjes se dy vendeve, te pasur ne histori dhe tradita.

Te blesh online bileten tende eshte e thjeshte dhe e shpejte: mjafton te ndjekesh ushezimet per te blere bileten. Perpara se te vazhdosh, konsultohu gjithmone me ofertat per Marokun per te udhetuar duke kursyer.

GNV do te te shoqeroje me floten e saj ne linjen Spanje-Marok duke te ofruar nje lidhje direkte mes portit te Almería dhe atij te Nador.

*Ju lutem vini re se kalendari i orareve ne vazhdim ka vetem qellim te sherbeje si shembull.
Eshte gjithmone e nevojshme te konsultoni kalendarin e prenotimit online per te verifikuar ndryshime operative te mundshme.

ALMERÍA- NADOR

Kohezgjatja e udhetimit: 7h 15min – 10h 45min

 

NADOR - ALMERÍA

Kohezgjatja e udhetimit: 9h

*Verifikoni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e pershkrimit ndryshon per cdo udhetim. KOhezgjatja e udhetimit nenkuptohet deri ne momentin kur hipen ne bord piloti ne portin e destinacionit. EPritje te mundshme gjate kohes se zbarkimit jane jashte kompetencave te kompanise..

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)