Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Bari – Durrës

Zgjidh GNV dhe bli udhëtimin tënd me linjën Bari - Durrës.

Zgjidh GNV dhe bli udhëtimin tënd me linjën Bari - Durrës. Konsulto online zgjidhjet e mundshme në këtë linjë dhe shko në Shqipëri, një vend në rilindje të plotë, i pasur me zona arkeologjike interesante, bukuri natyrore dhe qytete të gjallë.
Grandi Navi Veloci të siguron prakticitetin dhe funksionalitetin maksimal, duke të ofruar mundësinë për të imbarkuar makinën për të lëvizur lirista në destinacion. Blerja online e biletës është e thjeshtë dhe e shpejtë: ndiq procedurën dhe prenoto tragetin me pak veprime.

BARI - Durrës

Koha e tranzitit: 09h 45min - 10h 45min

Durrës - BARI

Koha e tranzitit: 09h 45min - 10h 45min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)