Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Porti i Palma de Mallorca (Ishujt Balearik)

Të gjitha tragetet për/nga Palma de Mallorca nga GNV

Propozimet tona të udhëtimit

Çmimi per 1 të rritur në poltron apo kalim i thjeshtë, vetëm vajtje dhe përveç automjetit.

BarcelonëSpanjë- Palma di Maiorca Spanjë

Duke filluar nga

€ 15

KOHA E UDHËTIMIT*

7h 30m Direkt


Duke filluar nga

€ 15

KOHA E UDHËTIMIT*

6h 30m Direkt

/ 12h 15m Ciutadella

/ 13h 45m Ibiza

Palma di MaiorcaSpanjë- Ciutadella Minorca

Duke filluar nga

€ 19

KOHA E UDHËTIMIT*

5h 30m Direkt


Duke filluar nga

€ 0

KOHA E UDHËTIMIT*

5h 30m Direkt

Palma di MaiorcaSpanjë- Ibiza Spanjë

Duke filluar nga

€ 19

KOHA E UDHËTIMIT*

3h 45m Direkt


Duke filluar nga

€ 0

KOHA E UDHËTIMIT*

3h 45m Direkt

ValenciaSpanjë- Palma di Maiorca Spanjë

Duke filluar nga

€ 20

KOHA E UDHËTIMIT*

7h 0m Direkt


Duke filluar nga

€ 19

KOHA E UDHËTIMIT*

7h 30m Direkt

/ 11h 0m Ibiza

Adresa e portit

Av. de Gabriel Roca, 44D, 07015 Palma, Illes Balears, Spagna

Kontaktet e zyrës së biletave

Email: bookpalma@gnv.it
Telefonit: +34 674104146

Orari i zyrës së biletave

Nga e hëna në të shtunë nga ora 07.30 deri në 17.30 
Të shtunën dhe të dielën nga ora 07:00 deri në 13:30