Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Civitavekia- Palermo (Qytet)

Udhëtoni me anijet GNV nga / në Sicili

GRANDI NAVI VELOCI të shoqëron në zbulimin e plazheve më të bukur të Siçilisë: nëse je i dashuruar me detin e kristaltë, me natyrën dhe peisazhet e pazakontë e marramendës, ky është vendi i duhur për ty. Falë një sistemi prenotimi online të shpejtë e të sigurt do të mund të blesh me pak klikime biletën tënde për udhëtimin Civitavecchia - Palermo dhe të përfitosh nga ofertat për Siçili, që nuk duhen humbur.

Anijet GNV kombinojnë efikasitetin e një trageti me shërbimet ekskluzive në bord. Gjithashtu, falë inisiativës "Pets, Welcome on Board" kafshët shtëpiake mund më në fund të udhëtojnë me pronarët e tyre.

Civitavekia- Palermo

Koha e tranzitit: 14h 30min

 

Palermo - Civitavekia

Koha e tranzitit: 14h 30min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)