Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Gjenove - Palermo (T. Imerese)

Rezervoni një traget nga / në Sicili

Për pushimet apo udhëtimin tënd të punës zgjidh GNV dhe prenoto online biletën tënde për linjën Genova - Palermo (T. Imerese). Sistemi i prenotimit është i thjeshtë dhe intuitiv dhe me shumë pak klikime mund të blesh një biletë dukë përfituar nga ofertat fitimprurëse për në Siçili, tokë e famshme për plazhet e bardha, detin e kristaltë dhe një pasuri kulturore dhe njerëzore unike në llojin e vetë.

Pushimet me GNV nis menjëherë: me GRANDI NAVI VELOCI përveç të tjerash do të kesh në dispozicion shumë shërbime dedikuar transportit të kafshëve (Pets, Welcome on Board) dhe transportit të automjeteve dhe motorrave.

Gjenove- Palermo (T. IMERESE)

Koha e tranzitit: 20h 30min

Palermo (T. IMERESE) - Gjenove

Koha e tranzitit: 20h 30min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

GjenovёLiguria- Palermo (T.Imerese) Sicilia

Duke filluar nga

€ 64

KOHA E UDHËTIMIT*

20h 30m Direkt


Duke filluar nga

€ 64

KOHA E UDHËTIMIT*

20h 30m Direkt

Destinacionet e udhëtimit

Mësoni më shumë për portet tona