Hi, e dini kur doni të largoheni? Zgjidhni udhëtimin tuaj

Porti i Nadorit (Marok)

Të gjithë tragetet për/nga Nador nga GNV

GRANDI NAVI VELOCI ofron tragetet e saj për në Marok që lidh portin e Nadorit me portet e Sète (Francë), Barcelona (Spanjë) dhe Almeria (Spanjë). Zbulo këtë perlë të Mesdheut dhe mos humb offerta që GNV ka menduar për ty!

Të vizitosh Nador-in do të thotë të zbulosh një qytet të qeshur bregdetar, karakterizuar nga plazhe tërheqëse dhe nga “Zoco”, tregu karakteristik në të cilin mund të gjendet gjithcka, bashkë me kulturën dhe historinë e shumtë , të vëna në zbatim nga arkitektura e pasur islamike. Prenoto menjëherë tragetin tënd per në Marok!

Kohëzgjatja e lundrimit kuptohet deri në momentin e hyrjes së pilotit në bordin e destinacionit.

Pritje të tjera të mundshme si koha që duhet për t’u afruar në bankinë apo koha e zbarkimit nuk konsiderohen pjesë e kompetencave të Anijes.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

Propozimet tona të udhëtimit

Çmimi per 1 të rritur në poltron apo kalim i thjeshtë, vetëm vajtje dhe përveç automjetit.

AlmeríaSpanjë- Nadori Marok

Duke filluar nga

€ 45

KOHA E UDHËTIMIT*

9h 0m Direkt


Duke filluar nga

€ 45

KOHA E UDHËTIMIT*

9h 0m Direkt

BarcelonëSpanjë- Nadori Marok

Duke filluar nga

€ 96

KOHA E UDHËTIMIT*

28h 45m Direkt


Duke filluar nga

€ 57

KOHA E UDHËTIMIT*

28h 45m Direkt

GjenovёLiguria- Nadori Marok

Duke filluar nga

€ 130

KOHA E UDHËTIMIT*

62h 0m Sète


Duke filluar nga

€ 101

KOHA E UDHËTIMIT*

51h 0m Direkt

NadoriMarok- Sète Francë

Duke filluar nga

€ 79

KOHA E UDHËTIMIT*

39h 45m Direkt

/ 41h 30m Barcelonë


Duke filluar nga

€ 128

KOHA E UDHËTIMIT*

38h 0m Direkt

/ 42h 45m Barcelonë

Hapja dhe Mbyllja e checkin:

Hapja e checkin 9h para nisjes
Mbyllja e checkin 4h para nisjes (Regjistrimi në Nador-Almeria mbyllet 2 orë para nisjes)

Me të mbërritur në port

Në të gjitha portet ku operon, GNV vë në dispozicionin tënd Zyrat dhe personelin e saj.

Adresa dhe orari i hapjes së biletave dhe portit

Adresa e portit: Route de Port B.P. 91 62050 BENI-ENZAR, PORT NADOR
Adresa e zyrës së biletave: 39 Rue El Mouhit, Bureau 11, Res Al Jazira Nador 

Ticket office hours:
Orari i zyrës së biletave:

Nga e hëna në të premte nga ora 09:00 deri në 16:00*

Të shtunave nga ora 08:00 deri në 12:00 (pa nisje të anijes)

Ditët me nisjen e anijes 8 orë përpara nisjes së planifikuar dhe deri në nisjen e anijes

*local time

Kontaktet e zyrës së biletave

E-mail: booknador@gnv.it
Telefonit: +212536380440

Zbuloni Nadorin

Çfarё tё vizitoni

Nadori shtrihet nё bregun veri perёndimor tё Marokut, 432 km larg Tanxherit. Ështё njё ndёr qёndrat kryesore bregdetare tё Marokut dhe shtrihet nё njё lagunё tё njohur me emrin Mar Chica (Vajza e detit). Ndёr atraksionet kryesore qё mund tё vizitoni nё kёtё qytet, ёshtё Zoco, tregu karakteristik i qytetit, Xhamia e Nadorit, si dhe shumё zona arkitektonike me origjinё islame.

Ku tё flini

Nadori ofron zgjedhje tё shumta pёr tё fjetur, e tё pёrshtatshme pёr tё gjitha kёrkesat tuaja. Ju mund tё zgjidhni hotelet, bed&breakfast, apo edhe apartamente qё ndodhen nё qendёr tё qytetit, ose pёrgjate bregut, nё mёnyrё qё tё jeni sa mё afёr vendeve kryesore qё do tё vizitoni.

 
Çfarё tё hani

Nё restorantet e Nadorit mund tё shijoni ushqimet tradicionale marokene, si kus kus dhe tahini. Por, tipike eshte edhe B’stilla, qё pёrgatitet me mish pёllumbi dhe vezё e aromatizuar me limon dhe bajame si dhe Méchoui, qё pёrgatitet me mish qingji tё pjekur nё prush. Nё fund provoni Harira, supё me mish, domate, perime qё pergatitet gjatё Ramazanit apo nё raste festash si nё dasma.