Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Palermo (Qytet) - Tunis

Libri i një traget për në Tunizi

Besoju Grandi Navi Veloci dhe prenoto tragetin tënd Palermo - Tunizi. Zbulo zgjidhjet e mundshme në linjën nga dhe drejt Tunizisë dhe nisu për udhëtimin tënd drejt një toke të pasur me histori dhe mundësi.

Të blesh online biletën është e thjeshtë dhe e shpejtë, falë një procedure të dhënë intuitive të menduar pikërisht për të thjeshtuar veprimet. GNV mendon edhe për komoditetin ekonomik të udhëtimit tënd, duke të vënë në dispozicion periodikisht ofertat për në Tunizi.

Zbulo promocionet në dispozicion dhe prenoto tragetin tënd Palermo-Tunizi online, nisu menjëherë për pushimet e tua!

PALERMO - Tunis

Koha e tranzitit: 11h 30min

 

Tunis - PALERMO

Koha e tranzitit: 14h 30min

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)