Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Gjenove - Barcelona

Libri traget tuaj për / nga Spanja

Të arrish në Spanjë është shumë e thjeshtë me GRANDI NAVI VELOCI: bli biletën tënde për linjën Genova – Barcelona duke përdorur sistemin e prenotimit online të sigurt, të thjeshtë dhe të shpejtë; në pak hapa do jesh gati të nisesh drejt zbulimit të tokës së diellit! Të udhëtosh me GNV leverdis: mund të përfitosh nga oferta të mira dhe të kesh në dispozicion rehati dhe shërbime falë anijeve të flotës GNV.

Në tragetet Genova - Barcelona të presin shërbime dedikuar transportit të kafshëve shtëpiake. (Pets, Welcome on Board) dhe taransportit të makinave dhe motorave.

*Kontrolloni kohezgjatjen e sakte te udhetimit gjate prenotimit, pasi koha e udhetimit ndryshon per cdo udhetim

RouteCommercialDetails
Object reference not set to an instance of an object.
at Gnv.Feature.Entities.ViewModels.OfferCard.RouteCommercial..ctor(RouteCommercial routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.<>c.<createOfferCardViewModel>b__22_1(RouteCommercial x) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.createOfferCardViewModel(Offer offer) at System.Linq.Enumerable.WhereSelectListIterator`2.MoveNext() at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection) at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source) at Gnv.Feature.Entities.Services.EntitiesServices.getRouteCommercial(Item routeCommercial) at Gnv.Feature.Entities.Controllers.EntitiesController.RouteCommercialDetailsManager() at lambda_method(Closure , ControllerBase , Object[] ) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethod(ControllerContext controllerContext, ActionDescriptor actionDescriptor, IDictionary`2 parameters) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.<>c__DisplayClass24_0.<InvokeActionMethodWithFilters>b__0() at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeActionMethodFilter(IActionFilter filter, ActionExecutingContext preContext, Func`1 continuation) at System.Web.Mvc.ControllerActionInvoker.InvokeAction(ControllerContext controllerContext, String actionName)