Zbuloni ofertën

Zbuloni ofertat tona të udhëtimit tani

UDHËTIMI NË GRUP ME GNV

Zbulo formulën Grupe GNV dhe jeto përvoja të paharrueshme bashkë me ekipin tënd të ëndrrave!
Nisu në zbulim të Sicilisë, Sardenjës, Spanjës, Marokut, Tunizisë, Ishujt Balearik dhe Shqipërisë me tragetet GNV dhe fillo pushimet e tua në grup.
Turne sportive, gara, rally, udhëtime shkollore, pushime në grup, pushime me ekipin tënd, pushime fetare, pushime me grupin tënd muzikor  prej të paktën 12 personash. 
Udhëto me: 

Autobus 
Kamper 
Fuoristradë 

Shërbimi ynë special për grupe të ndihmon të menaxhosh rezervimet, imbarkimin dhe akomodimin në bordin e anijeve tona. 

 

PASIONI PËR RALLIN

GNV është partner i Rallye Aicha des Gazelles, është kompania zyrtare e transportit të ekipeve të PËRBËRA VETËM NGA gra, QË JANË NGA 18-80 vjeç dhe të teknikëve të organizatës që ndjekin eventin. 

Kemi vite që transportojmë Gazelle-t dhe në kuadër të partneritetit, Gnv ka arritur gjithnjë të sigurojë nisje nga Sete drejt Marokut duke garantuar kështu suksesin e eventit. 

Gjithmonë për të mbështetur rally, GNV, me ndihmën e personelit në tokë dhe në bord, shoqëron Gazelle-t me anije dhe u ofron atyre të gjithë ndihmën e nevojshme dhe komoditetin thelbësor për të përballuar me forcë hapin e parë të etapës së tyre në Marok.  

Grupet e Kushteve të Përgjithshme 2023

Plotësoni fushat më poshtë për të marrë informacion dhe çmime nga ne Qendra e kontaktit!