Vuoi avere una visione generale dell'offerta? [sq]

Scopri subito le nostre proposte. [sq]

Përfitimet / Marrëveshjet

Zbuloni marrëveshjet e GNV

Lista e marrëveshjeve thelbësore të ofruara nga GNV:

Gaslini

GRANDI NAVI VELOCI, që nga viti 1997, ka hartuar një marrëveshje të veçantë për pacientët e shtruar/të sapodalë nga spitali Gaslini i Gjenovës, e cila parashikon 50% zbritje, në të gjitha linjat e GNV (Sicili, Sardenjë, Spanjë, Tunizi, Marok), për pacientët dhe shoqëruesit e tyre. Zbritja e parashikuar nuk aplikohet mbi taksat e hipjes dhe zbritjes, taksat e përgjithshme, dhe mbi taksat e rregullimit të kostos së karburantit. Zbritja nuk mund t’i shtohet zbritjeve të tjera, por mund t’i aplikohet tarifës së parashikuar për vendasit/banuesit e Sicilisë/Sardenjës.

Për përfitimet që realizohen nga marrëveshja, biletat e udhëtimit duhet t’i siguroni duke dërguar fletë pranimin/daljen nga spitali, në shërbimin Qendra Kontaktuese e GNV, në numrin +39 010 2094591, nëpërmjet adresës e-mail booking@gnv.it, ose në zyrat apo biletaritë portuale të GNV.

Nëse i siguroni biletat nëpërmjet Agjensive të udhëtimit, nuk mund të përfitoni kushtet e parashikuara nga marrëveshja.

Administrata Publike

GRANDI NAVI VELOCI ka hartuar një marrëveshje edhe për punonjësit e Administratës Publike.
Marrëveshja parashikon 20% zbritje në linjat GNV Itali dhe Shqipëri. Zbritja e parashikuar nuk aplikohet mbi taksat e hipjes dhe zbritjes, taksat e përgjithshme, dhe mbi taksat e rregullimit të kostos së karburantit.

Për përfitimet që realizohen nga marrëveshja, biletat e udhëtimit duhet t’i siguroni nëpërmjet shërbimit të Qendrës Kontaktuese të GNV, në numrin +39 010 2094591, nëpërmjet adresës e-mail booking@gnv.it, ose në zyrat apo biletaritë portuale të GNV.
Gjithashtu, mund të prenotoni edhe në www.gnv.it/al duke futur kodin ITALIA2018

Plein Air

GRANDI NAVI VELOCI ka hartuar një marrëveshje me Plain Air, e cila parashikon 10% zbritje në të gjitha linjat GNV (Sicili, Sardenjë, Spanjë, Tunizi, Marok).
Zbritja e parashikuar nuk aplikohet mbi taksat e hipjes dhe zbritjes, taksat e përgjithshme, dhe mbi taksat e rregullimit të kostos së karburantit. Zbritja nuk mund t’i shtohet zbritjeve të tjera, por mund t’i aplikohet tarifës së parashikuar për vendasit/banuesit e Sicilisë/Sardenjës.

Për përfitimet që realizohen nga marrëveshja, biletat e udhëtimit duhet t’i siguroni nëpërmjet shërbimit të Qendrës Kontaktuese të GNV, në numrin +39 010 2094591, nëpërmjet adresës e-mail booking@gnv.it, ose në zyrat apo biletaritë portuale të GNV.

Nëse i siguroni biletat nëpërmjet Agjensive të udhëtimit, nuk mund të përfitoni kushtet e parashikuara nga marrëveshja.